Home / Restaurant
banner

Welkom bij Restaurant Robuust

Welkom bij Restaurant Robuust gelegen aan het Flanders Fields American Cemetery te Waregem, de enige Amerikaanse begraafplaats van de Eerste Wereldoorlog in België. Na een jaar van intens verbouwen opende Restaurant Robuust z’n deuren in mei 2017.

Bij restaurant Robuust kan u elke weekdag terecht voor een kwalitatieve Business lunch alsook voor een relaxte lunch. Terwijl gastvrouwen Caren & Charlotte u ontvangen in het aangename kader van deze gerenoveerde woning, staat zus Isabelle samen met haar team dagelijks klaar om hun passie & creativiteit dagelijks op uw bord te brengen.  

Ontdek het menu

VOORGERECHT


ASPERGE

gekonfijt | gerookte paling | yuzu gel

TONIJN

koolrabi | lavas jus | gepofte boekweit

LINGUINI SKINNY BITCH

groene kruiden | lamsoor | bimi brocoli


HOOFDGERECHT

CATCH OF THE DAY

pandan rijst | hollandaise sambai

GRAANKALF 

kalf traaggegaard | wortel | balsamico | zuurdesem

PRESA IBERICO

gegrild op de green egg | champignon | waterkers


DESSERT

PEER

gezouten karamel | citroenthym | merengue koffie

VANILLE

Versgedraaid vanille ijs | opgeklopte room | chocoladesaus

KAAS

Fruit | noten


2-GANGEN | 42 euro

 3-GANGEN | 55 euro

 4-GANGEN | 70 euro 

 5-GANGEN | 80 euro 


 kaas ipv dessert + 8 euro

 kaas als extra gerecht + 14 euro

VOORGERECHT

NOORDZEEKRAB

limoen | zeekraal | appelbloesem

KALFSCHENKEL

curry kalfsschenkel | boterraap | rothi paratha

OERPREI

gegrild | geitenkaas | kruidensalsa & walnoot


HOOFDGERECHT

SCHARTONG

comté korst | gepofte prei

PLUMA IBERICO

 ragout coco de paimpol | dragon emulsie

STEAK TARTARE

Blonde d'Acquitaine | slahart | Robuuste friet


DESSERT

BROODPUDDING

gel appel | speculoos ijs

VANILLE

Versgedraaid vanille ijs | opgeklopte room | chocoladesaus

KAAS

Fruit | noten


2-GANGEN | 42 euro

 3-GANGEN | 55 euro

 4-GANGEN | 70 euro 

 5-GANGEN | 80 euro 


 kaas ipv dessert + 8 euro

 kaas als extra gerecht + 14 euro

MENU DINER 21 april


Op vrijdagavond 21 april openen wij ook 's avonds de deuren voor u vanaf 19u.

U kan op deze avond kiezen tussen onze 5 of  *6 gangen menu 

ASPERGE

lamsoor | postelein

 NOORDZEEKRAB

limoen | zeekraal | appelbloesem

SLIBTONG

escabeche mossel | salsa

*COQUILLE

bordelaise

PLUMA IBERICO

ragout coco de paimpol | dragon emulsie

YUZU

speculoos | vlierbloesem


prijs 5 gangenmenu 80 euro

prijs *6 gangenmenu 95 euro


MENU DINER 12 mei


Op vrijdagavond 12 mei openen wij ook 's avonds de deuren voor u vanaf 19u.

U kan op deze avond kiezen tussen onze 5 of  *6 gangen menu 

TONIJN

zuring | esdoorn

ASPERGE

morielje | gerookte beurre blanc | zeeaster

ROMEINSE SLA

paling & mossel | yuzu

*LANGOUSTINE

compote cevenne ui | lavandel emulsie | haringkaviaar

LAM

korst salie & hazelnoot

PANNA COTTA

appelbouillon | appelcompote | calvados vinaigrette


prijs 5 gangenmenu 80 euro

prijs *6 gangenmenu 95 euro


VOORGERECHT


CANNELLONI BRESAOLA

ricotta | aubergine

ASPERGE

dukkah noten | citrus bouillon

PLADIJS

risotto parelgerst | ravioli knolselder


HOOFDGERECHT

CATCH OF THE DAY

in 't groen | gerookte paling | spitskool | doperwt

LAM

korst salie & hazelnoot

STEAK TARTARE

 Blonde d'Acquitaine | slahart | Robuuste friet


DESSERT

PERZIK

gezouten karamel | mascarpone | vanille olie

VANILLE

Versgedraaid vanille ijs | opgeklopte room | chocoladesaus

KAAS

Fruit | noten


2-GANGEN | 42 euro

 3-GANGEN | 55 euro

 4-GANGEN | 70 euro 

 5-GANGEN | 80 euro 


 kaas ipv dessert + 8 euro

 kaas als extra gerecht + 14 euro


 

VOOR WIJZIGINGEN/ALLERGENEN IN HET MENU WORDT INDIEN NIET OP VOORHAND DOORGEGEVEN EEN SUPPLEMENT AANGEREKEND.

Reserveren

Cadeaubon