Home / Restaurant
banner

Welkom bij Restaurant Robuust

Welkom bij Restaurant Robuust gelegen aan het Flanders Fields American Cemetery te Waregem, de enige Amerikaanse begraafplaats van de Eerste Wereldoorlog in België. Na een jaar van intens verbouwen opende Restaurant Robuust z’n deuren in mei 2017.

Bij restaurant Robuust kan u elke weekdag terecht voor een kwalitatieve Business lunch alsook voor een relaxte lunch. Terwijl gastvrouwen Caren & Charlotte u ontvangen in het aangename kader van deze gerenoveerde woning, staat zus Isabelle samen met haar team dagelijks klaar om hun passie & creativiteit dagelijks op uw bord te brengen.  

Ontdek het menu

VOORGERECHT

NOORDZEEKRAB

Limoen | zeekraal | appelbloesem

BUIKSPEK 'DUROC D'OLIVES'

Gelakt | geroosterde sjalot | peterselieschuim

ARTISJOK

Carpaccio | ansjovis | Coppa di Parma

HOOFDGERECHT

CATCH OF THE DAY

Tom kha kai | foreleitjes | daikon

KALF

Côte à l’os | dragon tomaté

STEAK TARTARE 'BASILE TEN HOVE'

Blonde d'Acquitaine | slahart | Robuuste friet

DESSERT

‘THE LEMONCAKE HAS FALLEN’

Citroencrème | crumble | merengue | gekonfijte citroen

VANILLE

Versgedraaid vanille ijs | opgeklopte room | chocolade saus

KAAS

Fruit | noten

VOORGERECHT

NOORDZEEKRAB

Limoen | zeekraal | appelbloesem

BUIKSPEK 'DUROC D'OLIVES'

Gelakt | geroosterde sjalot | peterselieschuim

ARTISJOK

Carpaccio | ansjovis | Coppa di Parma

HOOFDGERECHT

CATCH OF THE DAY

Tom kha kai | foreleitjes | daikon

KALF

Côte à l’os | dragon tomaté

STEAK TARTARE 'BASILE TEN HOVE'

Blonde d'Acquitaine | slahart | Robuuste friet

DESSERT

‘THE LEMONCAKE HAS FALLEN’

Citroencrème | crumble | merengue | gekonfijte citroen

VANILLE

Versgedraaid vanille ijs | opgeklopte room | chocolade saus

KAAS

Fruit | noten

VOORGERECHT

BEEF CARPACCIO

Béarnaise | mizuna

COQUILLE

Aardpeer | vanille | bordelaise 

TONIJN

Koolrabi | lavasvinaigrette 


HOOFDGERECHT

CATCH OF THE DAY

Crunch garnaal | bouillabaisse | knolselder

MELKKALF

Gerookt in tijm | groene asperges met vlierbloesem | lardo

STEAK TARTARE 

'Basile ten Hove' | Blonde d'Acquitaine | slahart | Robuuste friet


DESSERT

YUZU SORBET

Speculoos | vlierbloesem

VANILLE

Versgedraaid vanille ijs | opgeklopte room | chocolade saus

KAAS

Fruit | noten

VOORGERECHT

VERSE GEITENKAAS

Jeneverbes | tomaat | bloemenhoning

THAI BEEF

Groene curry | taugé

CEVICHE VAN GRIET

Salty fingers | green shiso | zeekraal | dashi


HOOFDGERECHT

KABELJAUW

Jus van dille | jonge kooltjes

RUBIA GALLEGA

Patatas Bravas | salsa

STEAK TARTARE 

'Basile ten Hove' | Blonde d'Acquitaine | slahart | Robuuste friet


DESSERT

CINEMA DESSERT

Popcorn | gezouten karamel | vanille ijs

VANILLE

Versgedraaid vanille ijs | opgeklopte room | chocolade saus

KAAS

Fruit | noten

VOORGERECHT

SARDINES

Escacbeche | gegrilde puntpaprika | arbequina

RUBIA GALLEGA CARPACCIO

Crackers | gerookte mayo | gebrande ui

BURRATA

Tomatenvinaigrette | Verveine


HOOFDGERECHT

PLADIJS

In 't groen | gerookte paling | doperwt

KALFSWANG

Little gem | gedopte tuinboon | basilmayo | aardappelchips

STEAK TARTARE 

'Basile ten Hove' | Blonde d'Acquitaine | slahart | Robuuste friet


DESSERT

SNICKER

Vers gedraaid snickerijs | espuma van crème brûlée

VANILLE

Versgedraaid vanille ijs | opgeklopte room | chocolade saus

KAAS

Fruit | noten

VOORGERECHT | HOOFDGERECHT | 37 euro
 HOOFDGERECHT | DESSERT | 35 euro
 3-GANGEN LUNCH | 47 euro
 4-GANGEN LUNCH | 58 euro
 5-GANGEN LUNCH | 68 euro

Reserveren

Cadeaubon