Ontdek het menu

 

GERECHTJES TO SHARE


PAN CRISTAL
taleggio | truffel
CALAMARES
verse tartaarsaus
PAN CON TOMATE IBERICO - BURRATA
bruchetta | ibéricohammetje 36 MND gerijpt | burrata

NOBASHI
nobashigarnaal | chilidip

VOORGERECHT


ROMEINSE SLA
escabeche mossel & gerookte paling
GEPOFTE PREI
geitenkaasje | kruidensla & noten
GEPOCHEERD EI
stampers | bisque | garnaal | hazelnoot

HOOFDGERECHT


ZEEBAARS
tomatengremolata | knolselder | waterkers & zeekraal
BOL AU VENT
vol au vent met extra bollekes & verse frietjes
STEAK TARTAAR
slahart | verse frietjes

SASHIMI TONIJN
wakamé | sesam

SALADE SCAMPI
scampi in tempura, granaatappel, mango

DESSERT


LEMONCAKE HAS FALLEN
citroencrème | merengue | crumble
VANILLE IJS
versgedraaid vanille ijs | chocoladesaus | opgeklopte room OF met verse aardbeien

SABAYON
versgedraaid amandelijs

COUPE KOLONEL
citroensorbet | vodka
KAAS (suppl. 8 euro)
fruit | noten

gerechtjes to share: prijs per gerechtje to share à la carte

hoofdgerecht: prijs per gerecht à la carte

 

55 euro (vg | hg | dessert)

70 euro (2 vg | hg | dessert)

80 euro (2 vg | hg | 2 desserts)

 

GERECHTJES TO SHARE


PAN CRISTAL
taleggio | truffel
CALAMARES
verse tartaarsaus
PAN CON TOMATE IBERICO - BURRATA
bruchetta | ibéricohammetje 36 MND gerijpt | burrata

NOBASHI
nobashigarnaal | chilidip

VOORGERECHT


ROMEINSE SLA
escabeche mossel & gerookte paling
GEPOFTE PREI
geitenkaasje | kruidensla & noten
GEPOCHEERD EI
stampers | bisque | garnaal | hazelnoot

HOOFDGERECHT


ZEEBAARS
tomatengremolata | knolselder | waterkers & zeekraal
BOL AU VENT
vol au vent met extra bollekes & verse frietjes
STEAK TARTAAR
slahart | verse frietjes

SASHIMI TONIJN
wakamé | sesam

SALADE SCAMPI
scampi in tempura, granaatappel, mango

DESSERT


LEMONCAKE HAS FALLEN
citroencrème | merengue | crumble
VANILLE IJS
versgedraaid vanille ijs | chocoladesaus | opgeklopte room OF met verse aardbeien

SABAYON
versgedraaid amandelijs

COUPE KOLONEL
citroensorbet | vodka
KAAS (suppl. 8 euro)
fruit | noten

gerechtjes to share: prijs per gerechtje to share à la carte

hoofdgerecht: prijs per gerecht à la carte

 

55 euro (vg | hg | dessert)

70 euro (2 vg | hg | dessert)

80 euro (2 vg | hg | 2 desserts)

In juli zijn wij iedere donderdag avond open!

Op donderdag 11 juli open wij 's avonds onze deuren vanaf 19u. U kan genieten van onze starters & gerechten à la carte

In juli zijn wij iedere donderdag avond open!

Op donderdag 18 juli open wij 's avonds onze deuren vanaf 19u. U kan genieten van onze starters & gerechten à la carte

In augustus zijn wij de donderdag avond open!

Op donderdag 22 augustus open wij 's avonds onze deuren vanaf 19u. U kan genieten van onze starters & gerechten à la carte

In augustus zijn wij de donderdag avond open!

Op donderdag 29 augustus open wij 's avonds onze deuren vanaf 19u. U kan genieten van onze starters & gerechten à la carte

Gelieve allergenen bij reservatie door te geven.